Daihen Varstroj Varin 1605-LCD MMA bevont elektródás + LiftTig hegesztőgép

Bevont elektródás (MMA)

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

 • Daihen Varstroj Varin 1605-LCD MMA bevont elektródás + LiftTig hegesztőgép

  97 155 Ft (bruttó ár)

  160 amper teljesítményű, inverteres áramforrású, egy fázisú hegesztő berendezés. Vékonyabb lemezvastagságokhoz ajánljuk 3,25 mm-es elektróda átmérőig. Könnyen beállítható hegesztési paramétereket kínál elektróda átmérő és lemezvastagság függvényében. 5 kg-os súlyának köszönhetően egyszerűen szállítható és helyszíni vagy akár magasban történő munkák esetében is könnyedén alkalmazható. Állítható az indító áramerősség (hot-start) és az ívhossz szabályozó rendszer (arc-force) mértéke is mindamellett, hogy a letapadás gátló funkció folyamatosan aktív.

 • Daihen Varstroj Varin 1805-LCD MMA bevont elektródás + LiftTig hegesztőgép

  155 016 Ft (bruttó ár)

  180 amper teljesítményű, inverteres áramforrású, egy fázisú hegesztő berendezés. Kifejezetten vastagabb lemezekhez is ajánljuk 4 mm-es elektróda átmérőig. Könnyen beállítható hegesztési paramétereket kínál elektróda átmérő és lemezvastagság függvényében. 5,2 kg-os súlyának köszönhetően egyszerűen szállítható és helyszíni vagy akár magasban történő munkák esetében is könnyedén alkalmazható. Állítható az indító áramerősség (hot-start) és az ívhossz szabályozó rendszer (arc-force) mértéke is mindamellett, hogy a letapadás gátló funkció folyamatosan aktív.

 • Daihen Varstroj Varin 2005-LCD MMA bevont elektródás + LiftTig hegesztőgép

  193 878 Ft (bruttó ár)

  200 amper teljesítményű, inverteres áramforrású, egy fázisú hegesztő berendezés. Abszolút ipari teljesítményű gép, kifejezetten vastagabb lemezekhez és nehéz igénybevételhez ajánljuk 5 mm-es elektróda átmérőig. Könnyen beállítható hegesztési paramétereket kínál elektróda átmérő és lemezvastagság függvényében. 5,5 kg-os súlyának köszönhetően egyszerűen szállítható és helyszíni vagy akár magasban történő munkák esetében is könnyedén alkalmazható. Állítható az indító áramerősség (hot-start) és az ívhossz szabályozó rendszer (arc-force) mértéke is mindamellett, hogy a letapadás gátló funkció folyamatosan aktív.

Top